کار و زندگی در سفر | امیر شوکتی | کارآفرین، Digital Creator

امیر شوکتی کارهای مختلفی کرده: از راه‌اندازی بات تلگرامی «حرف به من» و فروشگاه «پینامارکت» تا خبرنگاری و برنامه‌نویسی. اما به‌یکباره و در آستانه‌ی جذب سرمایه برای استارتاپ تازه‌اش، تصمیم می‌گیرد از فضای کسب‌وکار فاصله بگیرد و یک دیجیتال نومد باشد. با او درباره‌ی چگونگی اتخاذ این تصمیم و تجربه‌های تازه‌اش از زندگی صحبت کردم.
امیر شوکتی

امیر شوکتی جزء معدود دوستان من است که سبک زندگی عشایری دیجیتال یا همان دیجیتال نومد (Digital nomad) را پیش گرفته. امیر حالا بخش زیادی از زمانش را در سفر سیر می‌کند و به تولید محتوا مشغول است. اما هدف از سفر، کار و تولید محتوا نیست و به‌دنبال چیزهای دیگری در سفر می‌گردد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

در این اپیزود پیرامون چیزهای مختلفی گفت‌وگو کردیم. از فلسفه و اینستاگرام تا هوش مصنوعی و کارآفرینی! به نظرم شنیدن این گفتگو می‌تواند برای همه جذاب و سودمند باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
پشوتن پورپزشک

فیلترینگ اینستاگرام چه بر سر کسب‌وکارها آورد؟ پشوتن پورپزشک | مدیرعامل پادرو

پشوتن پورپزشک مدیرعامل پادرو است. برندی فعال در صنعت «تجارت اجتماعی» که بیش از ۵۰.۰۰۰ مشتری دارد و عمده‌ی مخاطبان‌اش، کسب‌وکارهای خرد و فروشگاه‌های اینستاگرامی هستند. با او درباره‌ی شکل و میزان تاثیر فیلترینگ اینستاگرام بر کسب‌وکارها گپ زدم و از پیش‌بینی‌ها و برنامه‌های‌شان برای آینده پرسیدم.
ادامه
مهشید خسروی | استارتاپ ویزا به زحمتش می‌ارزد؟

استارتاپ ویزای کانادا به زحمتش می‌ارزد؟ مهشید خسروی | مشاور توسعه کسب‌وکار

مهشید خسروی چندسالی‌است که از طریق استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده و در شرف رونمایی از استارتاپ تازه‌اش در آن کشور است. با او درباره‌ی فرایند اخیر استارتاپ ویزای کانادا گپ زدم و تلاش کردم که بفهمم، به زحمتش می‌ارزد یا نه؟
ادامه
بابک سهرابی

بابک سهرابی | مدیرعامل جاجیگا | بازار گردشگری آنلاین به کدام سو می‌رود؟

بابک سهرابی کار در صنعت پتروشیمی را رها می‌کند و استارتاپ جاجیگا را در لاهیجان راه می‌اندازد. جاجیگا حالا یکی از بازیگران مهم صنعت گردشگری آنلاین است که با رویکردی متفاوت از سایر رقبا، توانسته سهم قابل توجه از بازار را به‌دست آورد. با بابک درباره‌ی دشواری‌های دوری از مرکز، شکل نگاهش به ماهیت کسب‌وکار و مشکلات صنعت گردشگری آنلاین گپ زدیم.
ادامه
Total
0
Share